Boligkjøperpakken

Komplett forsikringspakke til deg som skal kjøpe ny bolig

If har inngått et samarbeid med Marton. Dette innebærer at du som er Marton-kunde kan få alle boligforsikringene du trenger i én prisgunstig pakke.

If har i samarbeid med Marton lansert Boligkjøperpakken. En forsikringspakke skredderskydd boligen du kjøper, slik at du får akkurat de forsikringene du trenger for din nye bolig.

Felles for pakkene er at den inneholderen boligkjøperforsikring og en av markedets beste innboforsikringer, til en meget konkurransedyktig pris.


 • Innboforsikring for tingene dine

  Alt du eier i hjemmet er forsikret både innenfor og utenfor hjemmet.

 • Fullverdigaranti

  Skulle huset ditt bli totalskadet garanterer vi å hjelpe deg å bygge et tilsvarende hus.

 • Trygt boligkjøp

  Hjelp fra spesialister ved boligklage – uten økonomisk risiko.

Dette inneholder Boligkjøperpakken Hus Leilighet
Boligkjøperforsikring

Boligkjøperforsikring er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. Tegner du boligkjøperforsikring, hjelper våre spesialiserte advokater deg, blant annet med klagehåndtering.

Super innboforsikring

En av markedets beste innboforsikringer som hjelper deg å sikre innboet mot vann, brann, tyveri, naturskade og mye mer.

Standard husforsikring

Vår husforsikring hjelper deg å sikre huset ditt mot vann, brann, tyveri, naturskade, skadedyr og mer.

Boligkjøperforsikring - en del av boligkjøperpakken

Drømmeboligen er ikke alltid perfekt. Mange boligkjøpere må klage på boligen de har kjøpt, og stadig flere velger å kjøpe boligkjøperforsikring. Forsikringen gir deg profesjonell hjelp med å få erstatningen du har krav på.

Boligkjøperforsikring er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. Med boligkjøperforsikring hjelper våre spesialiserte advokater deg med blant annet klagehåndtering.


Trenger du boligkjøperforsikring?

Når du akkurat har kjøpt drømmeboligen er det mange ting å tenke på. De fleste selgere i dag har eierskifteforsikring. Det å klage mot et slikt forsikringsselskap kan være en utmattende og tidkrevende prosess. Boligkjøperforsikring sikrer deg profesjonell og effektiv hjelp til dette.

Vi samarbeider med advokater som har spesialisert seg på klager i forbindelse med boligkjøp. Hvis du har en god sak, bruker vi inntil 3 000 000 kroner på å hjelpe deg med å få erstatningen du har krav på. Har du en dårlig sak, vil vi også være tydelige på det, slik at du slipper å bruke unødige krefter på en klageprosess.

Husk at det kun er du som privatperson som kan kjøpe boligkjøperforsikring. Forsikringen må kjøpes senest den dagen kjøpskontrakten signeres.

Hva dekker boligkjøperforsikringen?

Boligkjøperforsikringen dekker nødvendige kostander du har ved reklamasjon på kjøp av bolig, både advokatbistand og teknisk bistand til dokumentering av krav. Forsikringen gjelder i de tilfellene det er sannsynlig at boligen hadde én eller flere vesentlige mangler i henhold til kjøpekontrakten og avhendingsloven.

Idømte saksomkostninger:
Inntil 500 000 kroner

Forsikringssum:
Inntil 3 000 000 kroner

Forsikringen gjelder fra kontraktsignering for boligen og ett år etter overtakelse. Deretter kan du velge å fornye forsikringen for ett år av gangen, til en svært lav pris.

Slik kjøper du Boligkjøperpakken

Boligkjøperpakken kjøpes hos Marton eiendomsmegler senest på kontraktsmøte. Du får ingen faktura, kostnaden legges inn i boligkjøpet.

Boligkjøperpakken er tilgjengelig for disse boligtypene:

 • Hus og hytte
 • Tomt
 • Selveierleilighet/aksjeleilighet
 • Borettslag-/andelsleilighet
 • Seksjonert enebolig/rekkehus/to-mannsbolig
Les mer om

Innbo- og husforsikring