Stormen Pabuk i Thailand

Stormen “Pabuk” herjer i Thailand

Dette kan reiseforsikringen din hjelpe deg med dersom du blir rammet av stormen.

TekstIf-redaksjonen
FotoIf
Dato04.01.2019

Stormen “Pabuk” herjer i Thailand med enorme nedbørsmengder og kraftig vind.  Vi har akkurat nå kontakt med flere kunder som ferierer i området og er rammet av uværet.

Er du også er i de stormfylte områdene, eller kjenner noen som er der?

Her er noe av det reiseforsikringen kan hjelpe deg med

  • Vi dekker ekstra evakueringsutgifter til transport og overnatting fra områdene lokale myndigheter anbefaler å evakuere fra. I første omgang ber vi deg om å undersøke med reisearrangøren, flyselskapet og/eller hotellet ditt om reisen kan bookes om, refunderes eller om de erstatter alternativ overnatting.
  • Dersom du har planlagt en reise til et område som er utilgjengelig på grunn av stormen, dekker vi avbestilling.
  • Vi dekker også inntil kr 3000 pr. person for transportutgifter dersom flyavgangen din blir kansellert eller forsinket. Men undersøk først med reisearrangør eller flyselskapet om dine rettigheter vedrørende ombooking eller refusjon. Dersom forsinkelsen fører til behov for ekstra overnatting, er dette også dekket.
  • Dersom et kansellert fly er årsak til at du kommer for sent til en forhåndsbetalt flyavgang senere på samme reise, dekker vi innhenting – altså å fly deg til rett sted.
  • Husk å ta vare på alle kvitteringer for ekstra utlegg til reise og hotell du har underveis slik at du kan få tilbakebetalt utgifter som er dekket av reiseforsikringen i etterkant. Den enkleste måten å registrere dette på er ved å «melde skade» på europeiske.no.
  • Dersom du har behov for akutt legehjelp kan du ringe oss på 0047 21 49 50 00, eller laste ned Europeiskes App for å finne nærmeste anbefalte lege eller sykehus.

Har du andre spørsmål? Du kan alltid kontakte oss på europeiske.no eller ved å ringe Alarmsentralen vår på 0047 21 49 50 00. Vi er klare til å hjelpe deg!

Slik unngår du å bli syk på Thailand-tur
‘Smilets land’ er ett av vinterens mest populære reisemål, noe som tydelig viser seg i skadestatistikken for norske reisende.
AktueltReiseliv