Bilhjelpen i ny drakt!

Siden 2018 har Bilhjelpen hatt hele 3,5 millioner besøk, og det er en folkekjær tjeneste for dem som er på utkikk etter bruktbil. Nå har tjenesten fått et ansiktsløft med nytt design og bedre ytelser.

Dame sitter i en bil

Bilhjelpen er en god venn å ha før et bruktbilkjøp. Her kan du finne eller sjekke ut drømmebilen fra bruktmarkedet – og få en god pekepinn på bilens tilstand. Med noen raske klikk ser du bilens historikk, eventuelle heftelser, neste EU-kontroll, teknisk utstyrsliste og ikke minst bilens totalkostnad med blant annet lån og forsikring.

Flere funksjonelle forbedringer

Vi har nå gjort flere endringer i Bilhjelpen både på innsiden og utsiden av panseret. Følgende endringer er gjort:

 • Raskere og mer brukervennlig
 • Nye søkemuligheter
 • Mulighet for kjøp av bilforsikring

– Med mange årlige besøkende ser vi at tjenesten er ettertraktet, og vi har derfor gjort flere funksjonelle forbedringer for å møte dagens behov. Brukergrensesnittet likner mer på Finn.no, noe vi tror vil gjøre det enklere å navigere. Nettsiden er også raskere, smidigere og mer stabil enn noen gang, sier Ronny Løchen Larsen, produktansvarlig for Bilhjelpen.

Nye verktøy og funksjoner er også like rundt hjørnet, blant annet maskinlæring til å beregne verditap og hvor raskt du kan forvente å selge bilen din.

Besøk Bilhjelpen her!

Et tryggere bruktbilkjøp

I fjor ble det omsatt hele 520 000 brukte biler i Norge. Statistikk fra Forbrukerrådet viser at bruktbilkjøp troner på toppen av innsendte klagesaker, og ifølge en undersøkelse vi selv utførte tidligere i år hadde to av ti bruktbilkjøpere opplevd uenighet etter en handel.

– Vi ønsker at Bilhjelpen skal bidra til færre tvister og problemer i etterkant av et kjøp. Ved å samle all informasjon og samtidig gi god veiledning, håper vi at bilkjøperen gjør en grundigere vurdering og kan styre unna eventuelle fallgruver, avslutter Løchen Larsen.

Les også: Elbil, hybrid eller dieselbil — hvilken bil skal jeg velge?

 1. Dropp å sparke i bildekkene – sjekk dette når du skal kjøpe bruktbil

  Det å kjøpe bruktbil kan være en risikosport, og noe de færreste av oss er særlig godt trent for. Slik finner du ut om bilen du skal kjøpe egentlig er verdt pengene.

  12.01.2022
 2. Magasinet

  Denne garantien er gull verdt når du skal kjøpe bruktbil

  Har du noen gang kjøpt bruktbil og krysset fingrene i salgsøyeblikket for at bilen er så bra som selgeren har sagt den er? Med If Bruktbilgaranti kan du senke skuldrene.

 3. Ikke glem kjøpekontrakten når du skal kjøpe bruktbil

  En av de vanligste tabbene ved kjøp og salg av bruktbil er å ikke bruke kontrakt. Dette bør du huske på når du skal kjøpe bruktbil.

  31.07.2020