Best i test på forsikring av katt

Norsk Familieøkonomi sin test av katteforsikring viser at Ifs forsikring er best i test. – Det bekreftes av responsen i markedet, sier Ifs produktsjef.

TekstIf-redaksjonen
Foto Benjamin Torode
Dato30.11.2021

I den rykende ferske testen fra Norsk Familieøkonomi er det Ifs katteforsikring som belønnes med terningkast seks, og som trekkes fram som best i test.

– Hurra! Vi er utrolig takknemlige og stolte over at forsikringen vår går helt til topps i test av katteforsikring! Vi har lyttet til norske dyreeiere og sammen utviklet et produkt som gir større f

Beathe Huus Waaagen er glad for å ha fått terningkast 6 på dyreforsikring.

Produktsjef for dyreforsikring i If, Beathe Huus Waagen, er svært godt fornøyd med resultatet av årets test! Her med “tantebarnet” Lizzie, en australian shepherd.

leksibilitet og trygghet for kunden. Det er gøy at dette også viser seg gjennom god respons i markedet, sier Beathe Huus Waagen, produktsjef for katteforsikring i If.

Best i test på katteforsikring 2021

Testen tar utgangspunkt i veterinær- og livsforsikring for rasene bengalkatt og huskatt, som var blant de mest solgte rasene i fjor.

Norsk Familieøkonomi fremhevet spesielt disse fordelene:

  • Rollover av veterinæutgifter
  • Veterinærforsikring som dekker alle viktige punkter
  • Ekstra god dekning av tannbehandling
  • God livsforsikring
Beregn pris på katteforsikring

Rollover av veterinærutgifter

Norsk Familieøkonomi trekker fram kundefordelen rollover, en nyhet som gjør at du ved et skadefritt år får 10 000 kroner i forsikringssum som overføres til neste forsikringsår. If er det eneste forsikringsselskapet som tilbyr dette.

Fleksibel dyreforsikring gir økt dyrevelferd

Fleksibilitet og fremtidige behov er også viktige for If når de videreutvikler produktene sine.

– Tidligere i år lanserte vi produktene Basis, Standard og Super, som gir kunden større valgfrihet. Basis er for deg som ønsker en forsikring som kun dekker de største hendelsene. Standard er laget for å passe den gjennomsnittlige katteeieren, mens Super er for deg som ønsker mest mulig forutsigbarhet, og vil ha en forsikring som dekker det aller meste. Med Super får du også rollover, som gir en god økonomisk trygghet, sier Huuse Waagen.

– Vi håper dette kan bidra til at flere dyreeiere har mulighet til å forsikre dyrene sine, som igjen bidrar til økt dyrevelferd.

Katten har blitt et viktig familiemedlem

Dyrene våre har blitt en stor og viktig del av familien. Skulle noe uforutsett skje, skal kundene våre føle seg trygge på at de får nødvendig hjelp hos veterinæren.

– En skade eller sykdom kan fort bli veldig dyrt. Det er ikke uvanlig at vi ser eiere av firbente familiemedlemmer som får veterinærregninger på alt mellom 15 000 – 40 000 kroner i året. Da er det godt å ha markedets beste katteforsikring i ryggen, slik at du kan få den hjelpen du trenger, avslutter Huus Waagen.

Les hele testen her.

Forsikring for katt