Transportør og egen bil


Transportforsikring for deg som bruker transportør eller egen bil. Send oss noen få opplysninger så gir vi deg et tilbud på transportforsikring.

Be om tilbud

Hvorfor egen transportforsikring?

Mange tenker nok at om det skulle skje noe underveis, så dekker transportøren skadene. Men transportørenes ansvar for gods de frakter begrenser seg til ca. 200 kroner pr kilo – uansett varens verdi. Derfor anbefaler vi at du har en transportforsikring også for varer som fraktes av en transportør.

Vit hva du avtaler

Vi anbefaler at alle som sender eller mottar varer og gods, benytter Incoterms 2020. Dette er 11 standardiserte leveringsklausuler, som tydelig angir hvem som har risikoen dersom det skulle skje noe med godset underveis.

Ta ansvar for forsikringen selv

Selv om leveringsbetingelsene sier at de du handler med har forsikringsansvaret, så anbefaler vi deg å ha din egen transportforsikring som dekker fra dør til dør. Da trenger du bare å forholde deg til ditt eget forsikringsselskap om noe skulle skje. Og du slipper diskusjoner om hvor og når varene ble skadet, og hvem som hadde risikoen da skaden skjedde.

 • Incoterms

  Incoterms 2020

  Vi har laget et verktøy som enkelt og oversiktlig illustrerer hvem som til enhver tid har risikoen  for varene i de ulike klausulene. 

  Vi anbefaler at du velger en leveringsklausul hvor du selv har forsikringsansvaret hele veien. Da slipper du å forholde deg til et ukjent forsikringsselskap, og du unngår diskusjoner om hvor og når skaden skjedde.

 • Vi hjelper deg

  Forsikringsekspertene våre hjelper deg

  Snakk gjerne med oss om hva slags transportforsikring bedriften din trenger. Du kan også sende oss noen få opplysninger og be om et tilbud. Da kommer vi med et forslag til deg.

Andre transportforsikringer

Flere transportforsikringer som sikrer bedriften din