Firmaforsikring

for deg som skal starte eget firma

Hvilken forsikring trenger jeg, og hva vil det koste? Vi vet at dette med bedriftsforsikringer kan være vanskelig. La oss gøre det enkelt for deg.

firmaForsikring for deg som skal starte eget firma

Det er morsomt og spennende og starte sitt eget firma. Du skal både lære mye nytt og spennende, samtidig som du skal over noen hindre. Det morsomste med å starte eget firma er kanskje ikke å betale forsikringer. Men forsikringer er en viktig del av virksomheten, og veldig viktig for at du skal føle deg trygg på at firmaet kan overleve selv om et uhell inntreffer.

Vi kan forsikring, og vet at det kan være vanskelig å vite hvilke forsikringer akkurat ditt firma trenger. Vi vet at det kan være vanskelig å forstå hvilke risikoer du kan møte, og hvilken støtte du kan få. Vi vil gjerne prate med deg slik at vi sammen kan finne ut hva som er forsikringsbehovet ditt akkurat nå.

Hvilke forsikringer trenger jeg? Vi anbefaler
Jeg har ansatte eller er ansatt i eget selskap

Som arbeidsgiver er du pliktig å kjøpe yrkesskadeforsikring og pensjonsforsikring til dine ansatte. Dette gjelder også om du selv er ansatt i ditt eget selskap. Vi hjelper deg raskt og enkelt med å få disse lovpålagte forsikringene på plass.

checkmark
Firmaet mitt kan kreves for erstatning

Noen ganger har man uflaks. Et produkt du leverer forårsaker skade på en ting, eller på en person. Eller din rådgivning fører til at en kunde taper penger. Da kan det skje at noen krever erstatning fra firmaet ditt. Da er det godt at du ikke står alene! Med ansvarsforsikring fra oss får du våre advokater på laget. De tar over saken for deg, og taler din sak. Blir det rettssak og senere erstatning dekker forsikringen dette også.
Ansvarforsikring er obligatorisk i noen bransjer. Vi vet hvilke.

checkmark
Jeg reiser i arbeidet

Med vår tjenestereiseforsikring får du erstatning om du rammes av ulykke, tyveri eller bare uflaks. Og du betaler ingen egenandel. Velg gjerne forsikringen som dekker ferie og fritid også. Da er familien din også dekket av forsikringen.

checkmark
Jeg har kjøpt bilen på firmaet

Hvis du har en bil som eies av firmaet og brukes i jobben din trenger du en firmabilforsikring. Akkurat som privateide biler er bilansvarsforsikring obligatorisk og dekker blant annet skader på motpartens bil i en trafikkulykke. Avhengig av bilens verdi bør den ha enten kaskoforsikring eller delkaskoforsikring slik at både du og bilen har en bra dekning om det skjer en ulykke eller om det skjer noe med bilen.

checkmark
Firmaet mitt eier verdifulle gjenstander

Hvis firmaet ditt eier dyre gjenstander, for eksempel verktøy, maskiner og varer synes vi du skal ta en prat med oss om eiendomsforsikring. Forsikringen tar alltid utgangspunkt i tingenes antatte verdi og sammen kommer vi frem til en forsikringssum. Forsikringen kan også omfatte ting du har leid eller lånt. Det er ikke alt som er relevant å forsikre, men det er bra å vite at om du for eksempel har kjøpt en datamaskin på firmaet så er den ikke dekket av hjemforsikringen din.

checkmark
Firmaet mitt er avhengig av at jeg kan jobbe

Hvis du blir alvorlig syk eller kommer ut for en ulykke kan det medføre at firmaet ikke kan drives som vanlig. Har du faste kostnader som firmaet må betale, samtidig som inntektene synker når du ikke kan jobbe, vil vi gjerne fortelle mer om sykeavbruddsforsikring. Forsikringen dekker kostnader til for eksempel leie av lokaler, mobilabonnement og ansattes lønn, samt merkostnader for en eventuell erstatter.

checkmark

Hvorfor velge oss

  • Personlig rådgivning

    Vi vet hva du trenger og forsikrer det som er viktigst. Uten å gjøre det vanskelig.

  • Oppfyller bransjekravene

    Vi hjelper deg med å finne riktig ansvarsforsikring som oppfyller kravene i din bransje.

  • Delbetaling uten avgift

    Del opp betalingen på 12 måneder uten ekstra kostnad.

Firmaforsikring for deg som skal starte eget firma

Vil du snakke med oss?

Hver dag snakker vi med mennesker som skal eller nylig har har startet et firma. Sammen ser vi på hvilket forsikringsbehov du har akkurat nå, og diskuterer hva det innebærer når et nystartet firma vokser.

Målet er å komme frem til hva som er viktigst for ditt unike firma og at du skal kjenne deg trygg med å drive virksomheten fremover.

Verdt å lese for startups

Slik får du flere kunder

Lær å lage en markedsplan og hvordan du kan bli synlig i sosiale medier.

Har du kontroll på momsen?

Få en introduksjon til hvordan du beregner og betaler merverdiavgift.

Når du blir syk

Lær mer om utfordringen ved å drive firma når du blir syk.

Hva koster bedriftsforsikring?

Bransje, omsetning og verdien på eiendelene dine er ofte grunnlaget for kostnaden.

Dette påvirker prisen