Med If Over50 får du en pakkeløsning med tre ekstra gode og prisgunstige forsikringer. Pakken består av fullverdi innbo-, reise-, og personforsikring.

 • Alltid tilgjengelig

  ​Skjer det noe, kommer du i kontakt med oss døgnet rundt.

 • Rask skadebehandling

  ​Over halvparten av alle skadesaker løses innen 24 timer.

 • Best på kundeservice

  Vi vant Kundeserviceprisen 2014 for beste forsikringsselskap. 

If Over50 består av

 • Fullverdi innboforsikring. Fullverdi betyr at du slipper å velge forsikringsum selv. Du kan derfor være trygg på at innboet ditt alltid er riktig forsikret.
 • Reiseforsikring som er utvidet til å gjelde på reiser av hele 60 eller 90 dagers varighet (du velger det som passer best for deg). Barnebarn og oldebarn er også inkludert i forsikringen når de er med på reise eller kommer på besøk.
 • Personforsikring som dekker både ved ulykke og sykdom. Forsikringen Godt voksen er et tillegg til ulykkesforsikringen, og sikrer deg en utbetaling på 50 000 kroner hvis du f.eks. får kreft eller havner på sykehus med brukket ben. Du får også dagpenger ved sykehusopphold og tilgang til et utvidet rådgivningskonsept i regi av Helsetelefonen.

Det lønner seg å kjøpe hele pakken

Du får 10 prosent rabatt på innbo- og personforsikringen når du kjøper de tre forsikringene i pakken. Kjøper du alle forsikringene i pakken og har i tillegg bilforsikring med superdekning får du følgende fordeler på bilforsikringen:
 • Ingen egenandel ved skifte av rute.
 • Ved skade på leiebil i utlandet dekker vi inntil 20 000 kroner av egenandelen

Godt voksen og fullverdi innboforsikring kan kjøpes separat, men da gis det ikke rabatt.


Om forsikringene

Fullverdi innboforsikring

Med If Over50 er innboet ditt alltid riktig forsikret. Du oppgir antall rom og kvadratmeter på boligen din samt hvor mange som bor der, så ordner vi resten.

Forsikringen dekker også:

 • Enkeltgjenstander inntil 300 000 kroner per stk. Det samme gjelder per samling.

Har du høyere verdier på samlinger eller enkeltgjenstander, gir du oss beskjed – så sørger vi for at disse også blir forsikret.

Reiseforsikring

If Over50 inneholder en helårs reiseforsikring fra vårt selskap Europeiske Reiseforsikring. Forsikringen er utvidet til å gjelde på reiser av 60 eller 90 dagers varighet (du velger det som passer best for deg). Normalt gjelder den i 45 dager.

Reiseforsikringen gjelder også for:

 • Barnebarn og oldebarn som er med på reisen uten foresatte
 • Barnebarn og oldebarn som kommer på besøk uten at foreldre eller foresatte er med på reisen eller tilstede under oppholdet

Barnebarn og oldebarn er også omfattet av ulykkesdekningen i reiseforsikringen på samme måte som beskrevet over.

Personforsikring

Personforsikring som gir utbetaling både ved ulykke og utvalgte sykdommer. Forsikringen inneholder:

Ulykkesforsikring

Ulykkesforsikring uten aldersnedtrapping. Dobbel erstatning ved alvorlige skader frem til 70 år.

Ulykkesforsikring

Godt voksen

 • 50 000 kroner utbetales ved alvorlige brudd og brannskader, amputasjon, kreft, hjernesvulst, hjerneslag og åpen hjerteoperasjon (inkl. ’by-pass’)
 • 300 kroner i dagpenger utbetales ved sykehusopphold over 3 netter
 • Tilgang til døgnåpen sykdoms- og helsefaglig rådgivningstjeneste, herunder veiledning rundt kosthold og mosjon, samt hjelp til å finne frem i helsevesen og trygdesystem

Godt voksen

Forsikringen kan tegnes frem til 75 år og beholdes livet ut.

Fordeler for alle over 50

Høyere valgfri egenandel for lavere pris

Du får anledning til å velge høy egenandel – helt opp til 25 000 kroner. Det gjør det mulig å senke de årlige forsikringskostnadene betraktelig. Jo høyere egenandel du velger, jo mindre betaler du for forsikringen.

Råd og tips

Endre livsstil?

Med If Over50 får du fri tilgang til veiledning om kosthold og trening.

Helsetelefonen

Større trygghet i hverdagen

I Sikkerhetsbutikken vår finner du et utvalg produkter som hjelper deg å øke tryggheten i hverdagen. Som kunde i If får du ekstra gode priser på alt.

Sikkerhetsbutikken

Når du skal ut og reise

Det er ofte mye å huske på før du skal dra på tur. Ting som må sjekkes, noen dokumenter som bestilles og regler som må følges.